Ενίσχυση των επιχειρήσεων εστίασης που υπέστησαν μείωση τζίρου λόγω Covid-19. Ευσταθία - Μαρία Μαράντου Δικηγόρος, LLM 5/10/2024 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φρεσκάρουμε το μενού μας με τη φινέτσα της Ιταλικής κουζίνας Ιωάννης Παρίκος Executive Chef 5/10/2024 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ιταλική Κουζίνα και κρασιά που τη συνοδεύουν Ανδρέας Ματθίδης Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων 5/10/2024 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tips για cocktails που θα απογειώσουν τη γευστική εμπειρία των πελατών Σπύρος Κερκύρας Bar Solutions 5/10/2024 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αντιμετωπίζουμε την ακρίβεια προς όφελος της επιχείρησης και των πελατών Ιωάννης Παρίκος Executive Chef 5/10/2024 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προγραμματίζουμε τους καταλόγους της νέας χρονιάς με νέες ιδέες και έμπνευση Σπύρος Κερκύρας Bar Solutions 5/10/2024 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο νέος Αναπτυξιακός Νόμος Ελλάδα 2.0, σε ισχύ από τον Ιανουάριο του 2022. Ευσταθία - Μαρία Μαράντου Δικηγόρος, LLM 5/10/2024 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παλαιωμένα Ελληνικά Αποστάγματα στο τραπέζι μας Ανδρέας Ματθίδης Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων 5/10/2024 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προγραμματίζουμε τη νέα χρονιά και θέτουμε στόχους, κάνοντας τις απαραίτητες απογραφές Σπύρος Κερκύρας Bar Solutions 5/10/2024 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ευχαριστημένοι εργαζόμενοι = Επιτυχημένη επιχείρηση – Μέρος Β’ Ιωάννης Παρίκος Executive Chef 5/10/2024 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ