Υποχρέωση για παροχή πληροφόρησης για τα αλλεργιογόνα τρόφιμα. Ευσταθία - Μαρία Μαράντου Δικηγόρος, LLM 5/10/2024 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Υποδεχόμαστε την εορταστική περίοδο με προτάσεις και σερβιρίσματα, αυξάνοντας τις επιλογές των επισκεπτών μας Σπύρος Κερκύρας Bar Solutions 5/10/2024 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ευχαριστημένοι εργαζόμενοι = Επιτυχημένη επιχείρηση – Μέρος Α’ Ιωάννης Παρίκος Executive Chef 5/10/2024 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πως σχεδιάζουμε και υλοποιούμε μια σημαντική αλλαγή στην επιχείρησή μας – Μέρος Β’ Σπύρος Κερκύρας Bar Solutions 5/10/2024 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το σωστό σερβίρισμα των Ελληνικών αποσταγμάτων φαγητού. Ανδρέας Ματθίδης Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων 5/10/2024 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πώς σχεδιάζουμε και υλοποιούμε μια σημαντική αλλαγή στην επιχείρησή μας – Μέρος Α’ Σπύρος Κερκύρας Bar Solutions 5/10/2024 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εποχικότητα και εντοπιότητα: Το όφελος στην κερδοφορία αλλά και την ανάδειξη του μενού μας Ιωάννης Παρίκος Executive Chef 5/10/2024 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το σωστό set – up ενός cocktail bar προωθεί τις πωλήσεις μας! Σπύρος Κερκύρας Bar Solutions 5/10/2024 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ