Περιήγηση στην Ιαπωνική και τη Μεξικάνικη κουζίνα για Cocktail & Food Pairing Σπύρος Κερκύρας Bar Solutions 5/10/2024 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διεθνείς κουζίνες: Ένα «φεστιβάλ» γεύσεων Ιωάννης Παρίκος Executive Chef 5/10/2024 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διαμόρφωση του νέου κατώτατου μισθού Ευσταθία - Μαρία Μαράντου Δικηγόρος, LLM 5/10/2024 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Μπίρα – Μέρος Α’ Ανδρέας Ματθίδης Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων 5/10/2024 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ταξινόμηση & Λίστα κρασιών στο μενού Ανδρέας Ματθίδης Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων 5/10/2024 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σερβίρουμε κρασί με το ποτήρι και αυξάνουμε τις πωλήσεις μας! Ανδρέας Ματθίδης Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων 5/10/2024 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ασφαλής διαχείριση πρώτων Υλών – Από την παραλαβή μέχρι το σερβίρισμα Σπύρος Κερκύρας Bar Solutions 5/10/2024 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χρηστικές συμβουλές για την ιδανική λίστα κρασιών Ανδρέας Ματθίδης Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων 5/10/2024 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οι βασικοί πυλώνες για ένα βιώσιμο μέλλον στην εστίαση. Ιωάννης Παρίκος Executive Chef 5/10/2024 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ