Επικοινωνία
2168080500 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο & χρέωση βάσει παρόχου)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog

Ανδρέας Λαγός

Nomad Chef

Ανδρέας Λαγός Nomad Chef

article main image

Προγραμματισμός και σωστή διαχείριση για να ξεχωρίσετε μετά το άνοιγμα!

Μετά από πολύ καιρό τα εστιατόρια είναι και πάλι ανοιχτά. Τα δεδομένα, όμως, έχουν αλλάξει κι εσείς πρέπει να αντεπεξέλθετε στη νέα πραγματικότητα με σκοπό την αύξηση των πελατών και το κέδρος.

 

  • Delivery και takeaway: Συνεχίστε να τα λειτουργείτε ως ανεξάρτητο κεφάλαιο, καθώς μπορείτε να εξυπηρετήσετε περισσότερους πελάτες, συνεπώς να έχετε μεγαλύτερο κέρδος. 
  • Προσαρμόστε τα σε συνδυασμό με τη ροή κόσμου. Αναθέστε σε συγκεκριμένο άνθρωπο να δέχεται τις τηλεφωνικές παραγγελίες ή όσους προσέρχονται για take away.  
  • Δώστε έμφαση στην καθαριότητα, εκπαιδέψτε το προσωπικό στο να είναι πάντα χαμογελαστό και να τηρεί τα μέτρα προστασίας.
  • Προσπαθήστε να έχετε καθημερινά feedback από το προσωπικό για το πώς ανταποκρίνεται ο κόσμος στις αλλαγές που έχετε κάνει (στο μενού, στον τρόπο σερβιρίσματος, στα μέτρα υγιεινής). Αυτό θα σας βοηθήσει στο να διορθώνετε πράγματα και να μένει ευχαριστημένος ο κόσμος.
  • Βάλτε στόχους πωλήσεων. Ενημερώστε το προσωπικό σας για κάποιο πιάτο, μία σαλάτα ή ακόμη και κοκτέιλ, που πιθανώς θέλετε να προωθήσετε καθώς σας φέρνει μεγαλύτερο κέρδος. 
  • Δημιουργήστε ένα διαφορετικό Happy Hour, όπου οι πελάτες θα μπορούν να απολαμβάνουν κάποιο κοκτέιλ ή ένα πιάτο-σπεσιαλιτέ σε προνομιακή τιμή. 
  • Επικοινωνήστε με τους πελάτες σας και στα so.me το νέο σας μενού, προσφορές και ειδικές τιμές που μπορεί να έχετε δημιουργήσει, προσπαθήστε να τους προσελκύσετε σε κλίμα χαράς που είστε πάλι μαζί.
  • Δημιουργείστε όμορφη ατμόσφαιρα και αξιοποιείστε τον εξωτερικό χώρο του καταστήματός σας.